Zmazanie účtu a údajov Tripvia
Najrýchlejší spôsob zmazania účtu je priamo v aplikácii: otvorte aplikáciu, prejdite na menu (☰) → Účet → Zmazať účet, potvrďte zadaním svojho e-mailu a ťuknite na Zmazať účet. Váš účet a údaje sa zmažú okamžite.
Ak nemáte prístup k aplikácii, svoj účet môžete zmazať aj tak, že napíšete na info@weblioapp.com z e-mailovej adresy vášho účtu a požiadate o jeho zmazanie. Zmazanie dokončíme do 30 dní.
Čo sa zmaže: váš účet a profil, vaše vozidlá, vaše jazdy a GPS trasy, vaše vygenerované výkazy a záznamy o predplatnom.
Upozornenie: jazdy, ktoré ste zdieľali v organizácii (firma/tím), zostávajú dostupné vedúcemu tejto organizácie, ktorý si uchováva vlastnú kópiu pre svoje záznamy.
Weblio s. r. o., Jilemnického 1142/12, 040 01 Košice, Slovakia · IČO 57 696 497 · info@weblioapp.com