Przejdź do treści
Tripvia

Usuń swoje konto i dane Tripvia

Najszybciej usuniesz konto w aplikacji: otwórz aplikację i przejdź do menu (☰) → Konto → Usuń konto, wpisz swój adres e-mail, aby potwierdzić, i dotknij Usuń konto. Twoje konto i dane zostaną usunięte natychmiast.

Jeśli nie masz dostępu do aplikacji, możesz też usunąć konto, wysyłając wiadomość na adres info@weblioapp.com z adresu e-mail powiązanego z kontem i prosząc o jego usunięcie. Usunięcie zakończymy w ciągu 30 dni.

Co zostanie usunięte: Twoje konto i profil, Twoje pojazdy, Twoje przejazdy i trasy GPS, wygenerowane raporty oraz zapisy dotyczące subskrypcji.

Uwaga: przejazdy udostępnione w organizacji (firma/zespół) pozostają dostępne dla administratora tej organizacji, który zachowuje własną kopię do swojej dokumentacji.

Weblio s. r. o., Jilemnického 1142/12, 040 01 Košice, Slovakia · IČO 57 696 497 · info@weblioapp.com