Hopp til innholdet
Tripvia

Slett Tripvia-kontoen og dataene dine

Den raskeste måten å slette kontoen din på er i appen: åpne appen og gå til meny (☰) → Konto → Slett konto, skriv inn e-postadressen din for å bekrefte, og trykk på Slett konto. Kontoen og dataene dine slettes umiddelbart.

Hvis du ikke har tilgang til appen, kan du også slette kontoen din ved å sende en e-post til info@weblioapp.com fra e-postadressen på kontoen din og be oss slette den. Vi fullfører slettingen innen 30 dager.

Dette slettes: kontoen og profilen din, kjøretøyene dine, turene og GPS-rutene dine, rapportene du har laget og abonnementsopplysningene dine.

Merk: turer du har delt i en organisasjon (firma/team) forblir tilgjengelige for organisasjonens administrator, som beholder sin egen kopi til sine registre.

Weblio s. r. o., Jilemnického 1142/12, 040 01 Košice, Slovakia · IČO 57 696 497 · info@weblioapp.com