Μετάβαση στο περιεχόμενο
Tripvia

Διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων σας στο Tripvia

Ο γρηγορότερος τρόπος να διαγράψετε τον λογαριασμό σας είναι από την εφαρμογή: ανοίξτε την εφαρμογή και πηγαίνετε στο (η εφαρμογή είναι προς το παρόν στα αγγλικά) menu (☰) → Account → Delete account, πληκτρολογήστε το email σας για επιβεβαίωση και πατήστε Delete account. Ο λογαριασμός και τα δεδομένα σας διαγράφονται αμέσως.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στέλνοντας email στη διεύθυνση info@weblioapp.com από το email του λογαριασμού σας και ζητώντας τη διαγραφή. Ολοκληρώνουμε τη διαγραφή εντός 30 ημερών.

Τι διαγράφεται: ο λογαριασμός και το προφίλ σας, τα οχήματά σας, οι διαδρομές και οι διαδρομές GPS σας, οι αναφορές που δημιουργήσατε και τα αρχεία της συνδρομής σας.

Σημειώστε: οι διαδρομές που μοιραστήκατε σε έναν οργανισμό (εταιρεία/ομάδα) παραμένουν διαθέσιμες στον υπεύθυνο του οργανισμού, ο οποίος κρατά δικό του αντίγραφο για τα αρχεία του.

Weblio s. r. o., Jilemnického 1142/12, 040 01 Košice, Slovakia · IČO 57 696 497 · info@weblioapp.com