Slet din Tripvia-konto og dine data
Den hurtigste måde at slette din konto på er i appen: åbn appen, og gå til menu (☰) → Konto → Slet konto, skriv din e-mailadresse for at bekræfte, og tryk på Slet konto. Din konto og dine data slettes med det samme.
Hvis du ikke har adgang til appen, kan du også slette din konto ved at skrive til info@weblioapp.com fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, og bede os om at slette den. Vi gennemfører sletningen inden for 30 dage.
Hvad der slettes: din konto og profil, dine køretøjer, dine ture og GPS-ruter, dine oprettede rapporter og dine abonnementsoplysninger.
Bemærk: ture, du har delt i en organisation (virksomhed/team), forbliver tilgængelige for organisationens administrator, som beholder sin egen kopi til sine optegnelser.
Weblio s. r. o., Jilemnického 1142/12, 040 01 Košice, Slovakia · IČO 57 696 497 · info@weblioapp.com