Přeskočit na obsah
Tripvia

Smazání účtu a dat v Tripvii

Nejrychleji účet smažete v aplikaci: otevřete aplikaci a přejděte na menu (☰) → Účet → Smazat účet, pro potvrzení zadejte svůj e-mail a klepněte na Smazat účet. Váš účet a data se smažou okamžitě.

Pokud k aplikaci nemáte přístup, můžete účet smazat také e-mailem na adresu info@weblioapp.com z e-mailové adresy uvedené u vašeho účtu s žádostí o jeho smazání. Smazání dokončíme do 30 dnů.

Co se smaže: váš účet a profil, vaše vozidla, vaše jízdy a trasy GPS, vaše vygenerované výkazy a záznamy o předplatném.

Upozornění: jízdy, které jste sdíleli do organizace (firmy/týmu), zůstávají k dispozici vedoucímu této organizace, který si ponechává vlastní kopii pro své záznamy.

Weblio s. r. o., Jilemnického 1142/12, 040 01 Košice, Slovakia · IČO 57 696 497 · info@weblioapp.com