Je Tripvia-account en gegevens verwijderen
De snelste manier om je account te verwijderen is in de app: open de app en ga naar menu (☰) → Account → Account verwijderen, typ je e-mailadres ter bevestiging en tik op Account verwijderen. Je account en gegevens worden direct verwijderd.
Als je geen toegang tot de app hebt, kun je je account ook verwijderen door een e-mail te sturen naar info@weblioapp.com vanaf het e-mailadres van je account met het verzoek het te verwijderen. We ronden de verwijdering binnen 30 dagen af.
Wat wordt verwijderd: je account en profiel, je voertuigen, je ritten en gps-routes, je gegenereerde rapporten en je abonnementsgegevens.
Let op: ritten die je hebt gedeeld in een organisatie (bedrijf/team) blijven beschikbaar voor de beheerder van die organisatie, die een eigen kopie bewaart voor zijn administratie.
Weblio s. r. o., Jilemnického 1142/12, 040 01 Košice, Slovakia · IČO 57 696 497 · info@weblioapp.com